середа, 10 червня 2015 р.

Revolution Neuron, революшен нейрон, хвороба Альцгеймера препарати, Паркінсон лікування препарати, препарати від розсіяного склерозу

Олеїнова кислота мононенасичених кислота, складає значну частку в різних тваринних жирах до 40%, в рослинних оліях до 30%, проте в оливковій олії «extra virgin» її зміст може доходити до 80% і вище. Багато цієї кислоти і в арахісове олії. Хоча олеїнова кислота замінна, найкраще отримувати її з продуктами харчування, такими як, рослинні олії: крім згаданих, соняшникова, мигдальне, кукурудзяна, лляна, кунжутну, рапсове, конопляне, а так само яловичий і свинячий жир в них її до 44-45 %, кістковий жир і жир тріски, свинина і м'ясо птиці. Жирні кислоти в число яких входить і Олеїнова, завдяки хімічній стабільності, перешкоджають утворенню холестеринових відкладень в судинах, попереджаючи тим самим дуже небезпечні захворювання атеросклероз, тромбоз, хвороба Альцгеймера і т. Д. Так в Середземноморському регіоні, де традиційно споживається багато оливкової олії і оливок , авокадо, різних горіхів, люди набагато рідше хворіють серцево-судинними захворюваннями, діабетом і раком - у всіх цих продуктах багато жирних кислот. Підтримуючи оптимальний стан клітинних мембран Олеїнова кислота сприяє тому, що гормони і поживні речовини вільно проходять всередину клітин, за рахунок чого поліпшується чутливість до інсуліну і прискорюється спалювання жирів. Будучи однією з основних корисних жирних кислот, без яких неможливий правильний обмін речовин в організмі людини, Олеїнова кислота дуже важлива, і найбільше її міститься в легко усваиваемом оливковій олії, яку саме тому і цінується. Олеїнова кислота дійсно попереджає розвиток раку доведено американськими вченими. Результати досліджень, проведених в одному з найпрестижніших навчальних закладів Чикаго Північно-Західному університеті, показали, що олеїнова кислота, що міститься в конопляній олії, пригнічує розмноження ракових клітин, блокуючи один з активних генів раку молочної залози, відомий своєю «злоякісністю» більше за інших. Якщо в організмі не вистачає жирних кислот, людина починає відчувати слабкість, гадану безпричинної, швидко стомлюється при звичайних навантаженнях часто це закінчується серцевим нападом, незрозумілим для лікарів. Так само починають боліти суглоби виникають артрози і артрити, «падає» імунітет людина часто хворіє застудами і стає сприйнятливим до будь-яких інфекцій, погіршується пам'ять, з'являється неуважність і пригніченість, виникає депресія. Якщо в харчуванні багато поліненасичених жирних кислот, і в тому числі і Олеїнової ризик виникнення подібних захворювань зменшується в 10 разів. Оскільки ненасичені жирні кислоти входять до складу всіх клітин, то уявити собі життя і роботу організму без них неможливо. При запальних захворюваннях прийом великих доз ненасичених жирних кислот істотно прискорює лікування. Так само, ці речовини допомагають нам зберігати еластичність стінок судин, еластичність шкіри і довше зберігати молодість. Альфа-Ліноленова і Гамма-Ліноленова кислоти (Linolenic acid, ALA, GLA)

Немає коментарів:

Дописати коментар