понеділок, 8 червня 2015 р.
Гарбуз захистить і вилікує печінку
Гарбуз захистить і вилікує печінку Пропоную всім свої рецепти з гарбуза. Вони не тільки смачні, але й полезние.- Необхідно взяти гарбузове насіння, очистити їх, а потім змолоти, додати мед, після чого змішати. По 1 ст. л. потрібно з'їдати їх вранці натщесерце. Даний засіб допомагає виводити шлаки, покращує роботу серця, а також лікує кишечник. У даних насінні містяться вітаміни А, В, С, D, калій, цинк. Також їх можна просто обсмажити і є. Що знаходиться навколо насіння м'якоть теж буде корисна, тому її не потрібно викидати. Її можна використовувати для натирання плечей і ніг. Вона добре знімає набряки. - 1 склянкою окропу потрібно залити 2 ст. ложки гарбузової шкірки, після чого настояти. Пити до сніданку по 0,5. Даний настій допомагає вивести з організму воду. Також він несе користь для схуднення. - Гарбузовий сік є відмінним жовчогінним засобом. З його допомогою можна поліпшити роботу кишечника. Також воно допомагає зняти спазми в печінці. Якщо у вас знижена кислотність шлункового соку, то пити даний засіб можна. - Від тиску добре допомагає наступний засіб. Необхідно взяти 200 гр. гарбуза, натерти. До цієї маси потрібно додати жменьку родзинок, пророслу пшеницю, потім все змолоти, а потім додати 1 ст. л. меду. Все ретельно змішати. Готове засіб їсти на сніданок. - У м'ясорубці потрібно буде пропустити гарбуз, а потім до цієї маси додати 100 г оливкової олії, 2 ст. л. березових бруньок. Далі цей склад потрібно протягом тижня наполягати в темному посуді, після чого процідити. За 2 ст. ложки приймати до їжі. Даний засіб добре очищає печінку, нирки, покращує травлення. - Низькокалорійна каша для сніданку. Гарбуз потрібно дрібно нарізати, після чого додати пшоно, родзинки, молоко, а потім горішки. Варити до готовності. Кирьякова Римма Василівна Ще один рецепт запропонував наш читач: Підтримувати здоров'я свіжими овочами та фруктами, які несуть користь для печінки, жовчного міхура і кишечника можна навіть у зимовий час. Якщо на зиму ви маєте великі запаси гарбуза або айви, то з приводу здоров'я шлунково-кишкового тракту можна не турбуватися. Далі я розповім, як приготувати десерт, який буде вишуканий за своїм смаком і безцінний для здоров'я. Для десерту знадобляться такі інгредієнти: 300 г гарбуза, 200 г айви, 1 склянка цукру, 2 склянки води, 5 шт. гвоздики і кориці за смаком, приблизно 1 чайна ложка. Гарбуз нарізається скибочками, айва очищається від шкірки і нарізається кружечками, після чого відварюється у воді до м'якості. Потім додається цукор, кориця і гвоздика. Потім все доводиться до кипіння, а потім додається гарбуз. Всі вариться на повільному вогні до тих пір, поки гарбуз не стане прозорою. Потім все остуджують і викладається на блюдо. Цей десерт можна їсти як окрему страву, а можна подавати до холодних закусок. Основна суть полягає в тому, що харчуючись даними стравою, можна бути абсолютно спокійним: у вас не буде ні виразки, ні коліту, ні дисбактеріозу, ні проблем з печінкою і навіть з бронхами. Я по собі знаю, що якщо кишечник відрізняється чутливістю, то не всі сирі овочі можуть перетравитися. У такому ж вигляді можна їсти абсолютно все. Взагалі ж для травлення така їжа просто необхідна. Антон Андрійович Кузнєцов р Москва
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар