понеділок, 8 червня 2015 р.
Настій трав для лікування печінки
Настій трав для лікування печінки Те, що постійно треба дбати про своє здоров'я, ми починаємо розуміти тільки з віком. Не потрібно чекати сигналу від організму. Якщо якийсь орган захворів, то він повідомить вам про це болем, яка з'явиться в певному місці. Проте в людському організмі чимало й таких органів, які ніяк не інформують нас про те, що вони захворіли. Печінка серед внутрішніх органів людського організму є самим терплячим органом. На самому початку зими я захворів на грип, тому мені довелося відправитися в лікарню на прийом до місцевого дільничного. При обстеженні лікар поцікавився про те, чи є у мене болі в правому боці. У мене іноді виникали в цій частині тіла болю. Але турбували вони мене не часто. Але все ж доктор порадив мені звернути увагу на печінку. Краще вжити заходів щодо її оздоровлення, оскільки печінка почалася збільшуватися в розмірах. Для мене чути подібне було дивно, так як алкоголем я не зловживав. Я був не в змозі відмовитися від звичного режиму життя, але своїм здоров'ям зайнявся серйозно. Відразу ж був переглянутий щоденний раціон, в якому з'явилися продукти, корисні для печінки. Я став приймати тибетський напій, який я називаю омолоджуючий засобом, що допомагає очистити організм. Щоб приготувати його потрібно взяти по 100 г сухих трав ромашки, звіробою, безсмертника, листків суниці і березових бруньок, все змішати, подрібнити і перемішати. Далі 400 мл окропу залити 2 ст. л. збору. А потім залишити в термосі на ніч. За 20 хвилин до їжі в теплому вигляді приймати по 100-200 мл вранці та ввечері. До цього засобу можна додати чайну ложку меду. Тривалість курсу лікування становить 50 днів один раз на рік. Даний курс я проходив вже два рази. Я не тільки зберіг свою печінку, але поліпшив своє самопочуття в цілому. Мені дуже сподобався рецепт чаю для печінки. Саме з цим органом у мене іноді виникають проблеми. Іноді застоюється жовч. У ці моменти я заварюю чай з м'ятою перцевої. Для його приготування потрібно взяти 1 ст. л. подрібненого листя, які слід залити 1 склянкою окропу, після чого наполягати протягом 20 хвилин. Потім процідити, а потім проціджувати і пити півсклянки вранці і ввечері. Цей чай є хорошим жовчогінним засобом. Його приготування не викликає ніяких складнощів, а пити цей чай суцільне задоволення. М'яту я вирощую сама, тому вона в мене завжди свіжа, з сильним ароматом, навіть в сушеному вигляді. М'ятний чай робить хороший вплив на роботу шлунка, знімає спазми в шлунку і кишечнику, а також позбавляє від здуття. При болях у печінці - це гарна допомога, якщо звичайно ви впевнені в тому, що крім проблемної печінки у вас немає яких-небудь інших захворювань. Даний чай можна розглядати як засіб для профілактики захворювань печінки і жовчного міхура.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар